Martelli obiective

Misiune


Misiunea noastră este să oferim clienţilor noştri servicii industriale excelente în domeniul finisajelor şi prelucrării produselor textile (vopsiri, spălări, uscări, călcări, tratamente, analize, prelucrări de culoare şi textură, cusături speciale şi însăşi producţia textilă totală). Cu un know-how complex, de peste 50 de ani, cu oameni valoroşi şi tehnologii de ultimă generaţie, înfrumuseţăm şi aducem un plus de valoare fiecărui produs textil pe care lucrăm. Oferim servicii producătorilor de îmbrăcăminte şi de alte produse textile, mărcilor în ascensiune şi mărcilor de renume din întreaga lume. Contribuim direct la maximizarea beneficiilor producătorilor care valorizează produsele lor şi deopotrivă la starea de bine a oamenilor care vor purta lucruri bine făcute, confortabile, frumoase, originale şi impecabil prelucrate.  

Viziune


Să fim partenerul nr.1 în întreaga Europă în domeniul serviciilor de finisaje textile al tuturor producătorilor de confecţii textile, companii mari sau mici (vopsiri, spălări, călcări, prelucrări de culoare şi textură textilă, tratament, analize, cusături speciale şi însăşi execuţie produs ). Să fim recunoscuţi pentru excelenţa serviciilor, pentru punerea în valoare cu pasiune şi profesionalism a produselor de îmbrăcăminte şi pentru maximizarea potenţialului şi frumuseţii acestora.

VALORILE NOASTRE

 • ÎNCREDEREA

  Tratăm toţi angajaţii, partenerii şi furnizorii noştri cu încredere şi suntem la rândul nostru demni de încredere, integri, serioşi.

 • EXCELENŢĂ

  In tot ceea ce facem urmărim excelenţa, în pregătirea oamenilor, în modul în care tratăm angajaţii şi partenerii, în materiile prime utilizate, în calitatea serviciului prestat, în frumuseţea produselor prelucrate şi în fiecare detaliu al fiecărui produs în parte.

 • INTEGRITATE

  Acţionăm în toate demersurile noastre comerciale cu integritate şi onestitate.

 • LOIALITATE

  Suntem loiali clienţilor noştri, le asigurăm confidenţialitatea şi dezvoltăm parteneriate solide, de durată.

 • ORDINE

  Suntem organizaţi şi certificaţi la standardele cele mai înalte de calitate şi de aceea clienţii nostri se bizuie pe garanţia unui serviciu constant şi extrem de calitativ.

 • RESPONSABILITATE

  Acţionam cu responsabilitate în tot ceea ce priveşte gestionarea şi prelucrarea produselor clienţilor, pentru ca aceştia să aibă maximul de beneficiu din colaborarea cu noi.