Lider European
în domeniul spălărilor, vopsirilor și efectelor speciale pentru industria textilă, pe produse confecționate

SPĂLARE ȘI VOPSIRE

Spălăm industrial, uscăm, tăiem, vopsim, croim, coasem și aplicăm efecte speciale într-un spectru larg de îmbrăcăminte textilă. Rolul nostru este de a spori semnificativ valoarea colecției dumneavoastră de produse textile.

Lucrând de peste 50 de ani cu sute de clienți talentați și perfecționiști am acumulat o experiență vastă în tratarea producțiilor care ne sunt încredințate. Similar, suntem implicați în etape cheie de eșantionare și pre-producție.   

Pentru noi, creativitatea înseamnă asistarea clientului în procesul de industrializare a ideii acestuia sau, la cerere, propunerea unei idei.

Valoarea sporită a muncii noastre și provocarea este de a furniza un aspect unic și personal fiecărei ținute și, în același timp, de a administra producția industrială.

TEHNOLOGIE

Folosind o tehnologie de ultimă oră, cu experiență și creativitate oferim asistență, servicii de înaltă calitate și preț excelent.

noStone
e-Flow
Ozone
Laser
robot spraying

CAPABILITĂȚI și CAPACITĂȚI

25 Tone
Capacitatea zilnică pentru vopsirea bumbacului
8 Tone
Capacitatea zilnică pentru vopsirea lânii
25000 Unități
Capacitatea zilnică de spălare
2.5 Tone
Capacitatea zilnică de tratamente speciale

VALORILE NOASTRE

 • ÎNCREDEREA

  Tratăm toţi angajaţii, partenerii şi furnizorii noştri cu încredere şi suntem la rândul nostru demni de încredere, integri, serioşi.

 • EXCELENŢĂ

  În tot ceea ce facem urmărim excelenţa, în pregătirea oamenilor, în modul în care tratăm angajaţii şi partenerii, în materiile prime utilizate, în calitatea serviciului prestat, în frumuseţea produselor prelucrate şi în fiecare detaliu al fiecărui produs în parte.

 • INTEGRITATE

  Acţionăm în toate demersurile noastre comerciale cu integritate şi onestitate.

 • LOIALITATE

  Suntem loiali clienţilor noştri, le asigurăm confidenţialitatea şi dezvoltăm parteneriate solide, de durată.

 • ORDINE

  Suntem organizaţi şi certificaţi la standardele cele mai înalte de calitate şi de aceea clienţii noștri se bizuie pe garanţia unui serviciu constant şi extrem de calitativ.

 • RESPONSABILITATE

  Acţionam cu responsabilitate în tot ceea ce priveşte gestionarea şi prelucrarea produselor clienţilor, pentru ca aceştia să aibă maximul de beneficiu din colaborarea cu noi.