Te invităm să fii parte a echipei Martelli Europe!

Persoanele serioase și dornice să facă o carieră într-o companie responsabilă, sunt așteptate la sediul firmei Martelli Europe, în zona industrială a municipiului Buzău, pentru a completa o cerere de angajare.

Chiar dacă astăzi nu avem un post care să te intereseze, te invităm să completezi o cerere prin care să ne spui ce post ai putea să ocupi în cadrul companiei noastre, iar noi o să încercăm să-ți găsim un loc in cadrul echipei noastre.

În acest moment, în cadrul firmei Martelli Europe angajăm:

Dacă sunteți interesat de unul dintre locurile de muncă menționate mai sus, vă rugăm descarcati de aici

cererea de angajare, sa o completati si să ne-o trimiteți, impreuna cu CV-ul dumneavoastra, la info@martellieurope.com

De asemenea, puteti sa ne contactați la numărul de telefon 0238724633.

Daca va este mai confortabil, puteți depune personal o cerere de angajare direct la sediul nostru din Buzău, Aleea Industriilor nr. 17.

Completarea si transmiterea cererii de angajare si a CV-ului reprezinta acceptul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre firma noastra.
  

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • SCOP
Scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal este reprezentat de gestionarea procesului de recrutare și angajare în cadrul  S.C. MARTELLI EUROPE S.R.L.
Când ne contactați prin e-mail, telefon sau fax, vom procesa datele personale pe care le trimiteți (e-mail, nume, număr de telefon, număr de fax, solicitarea dumneavoastra, precum și toate documentele asociate) în scopul gestionării cererii primite.
  • TEMEIUL LEGAL
Este reprezentat de interesul legitim pe care MARTELLI EUROPE S.R.L. îl are pentru realizarea procesului de selecție de personal, în vederea găsirii de personal care să indeplinească cerinţele si specificaţiile postului, în conformitate cu nevoile şi valorile societăţii MARTELLI EUROPE S.R.L.  și cu legislația muncii din Romania, valabile la data completarii si transmiterii cererii de angajare si a CV-ului.
Datele cu caracter personal  pe care MARTELLI EUROPE S.R.L. le colectează și prelucreză în îndeplinirea scopului mai sus descris sunt urmatoarele: numarul de telefon, informații cu privire la foștii angajatori, în legătură cu experienta in munca, cu privire la studii, calificări, informaţii cu privire la motivaţia dumneavoastra de a ocupa un loc de muncă in cadrul firmei Martelli Europe.
  • PERIOADA DE PASTRARE A DATELOR
Perioada de păstrare a datelor dumneavoastra este pe durata derularii procesului de recrutare.
Dacă nu se specifică în mod expres nicio perioadă de păstrare a datelor personale la momentul colectării acestora (de exemplu, printr-o declarație de consimțământ), datele dumneavoastra personale vor fi șterse (sau anonimizate), cu condiția ca datele să nu mai fie necesare în scopuri de stocare și să nu fie prevăzute obligații legale de păstrare.
In situatia in care veti deveni salariatul MARTELLI EUROPE S.R.L., cererea de angajare si CV-ul vor fi transferate in dosarul dumneavoastra de personal.
  •  DREPTURILE DUMNEAVOASTRA
Aveți întotdeauna dreptul la transparenta, informare, rectificare, ștergere, restricționarea prelucrării și portabilitatea datelor, dreptul de a obiecta, dreptul de a va adresa justiției/ A.N.S.P.D.C.P.
În cazul în care datele dumeavoastra personale sunt prelucrate cu consimțământul dumneavoastra., aveți dreptul să revocați acest consimțământ în orice moment, dar acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastra personale până la momentul revocarii. 

Dacă aveți întrebări cu privire la protecția datelor și la confidențialitate și dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, puteți contacta S.C. Martelli Europe S.R.L. la info@martellieurope.com sau ne puteti trimite in scris cererile si intrebarile dumneavoastra prin scrisoare recomandata sau personal la sediul nostru din Buzau, Aleea Industriilor nr. 17, jud. Buzau, sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0238724633.